söndag 28 februari 2016

#SSORaptor

Jag bestämde mig för att delta i tävlingen. Jag kan inte redigera videor men jag studerade hur andra gjort för att få reda på hur en bra musikvideo ska se ut och så rotade jag fram ett redigeringsprogram som jag har free trial period på haha och gjorde mitt bästa. Den är inget mästerverk precis men det är lite uppdatering på min Youtube kanal också vilket är trevligt!


måndag 22 februari 2016

Större stall por favor

Jag vill verkligen ha ett större stall i sso. Idag fick jag för mig att jag skulle ta hem Vanilla och Foo, två av mina tre ponnys, så att alla mina tre ponnys är hemma. Anledningen att jag så sällan rider på ponnys och de ska få lite omtanke. Men då kände jag också att jag ville ta hem mina fyra araber samt mina två nordsvenskar och min tinker. Men jag vill inte heller skicka iväg mina två islandshästar eller hästar som jag ridit så lite (som Titanium, Paz, Milkshake osv). Om det gick att ha alla hästar hemma skulle jag t.o.m kunna tänka mig börja ha stallhjälp. Under hela min tid har jag alltid varit en motståndare till stallhjälp, kostar ju massa onödiga sc. Men med alla hästar hemma skulle jag kunna göra den uppoffringen. Just nu är i alla fall Blassan, Lemmy, Vanilla, Foo, Marabou, Sunny, Leche, Pumpie, Cim och Kiwi hemma, det var så det fick bli. Nu måste jag sova tho, är rätt trött så om inlägget är rörigt är det vad jag skyller på, godnatt!

(En söt bild på mig och Vanilla)


fredag 19 februari 2016

Plot tiwst

Gasp! Haha en snabb bild som jag tyckte var rolig. Kan ju berätta att de senaste tillskotten på starstablestocks är Mrs X samt ett salladshuvud. Great huh? Vet inte om jag hade mer att säga, men... Well jag kan ju säga att jag längtar tills fortsättningen av uppdragen, samt att jag längtar tills jag har råd med Shiren och att det är synd att sso inte kom med någon alla hjärtans sc kod och att det förmodligen kommer nya fina hästar på onsdag som jag måste hålla tassarna ifrån. Gah vad jag babblar här kommer min fina Plot twist bild istället!


torsdag 18 februari 2016

Nya uppdrag med GED

Hujedamig vad med uppdrag det kom nu i onsdags, härligt! Nya uppdrag med GED och de var episka verkligen, synd att de (som vanligt) tog slut efter två dagar, men jag ser fram emot fortsättningen i framtiden. Mrs X är skitcool ju! Fick en idé under första uppdragsdagen som jag gjorde i onsdags, att tänk om Jupiter är en förrädare och egentligen jobbar för GED! Vi får se vad som händer.
I övrigt kom som jag förutspådde kärleksbreven tillbaka i år igen med rätt få belöningar i klädes/utrustningsväg kom det 3 saker. Well well. Synd också är det att ingen Alla hjärtans sc kod finns i sikte, så får vänta ett par veckor till innan jag kan köpa Shire. Håll ut Capu!


lördag 13 februari 2016

Alla hjärtans dag 2016

Jag loggade inte in i Onsdags för när jag försökte logga in stod det att servern var full och jag var förr trött för att krångla. Så jag loggade in först i torsdags, och idag lördag blev jag helt klar med alla Alla hjärtans dags uppdrag. Nästa vecka tror jag dock att det kommer fler, de här kärleksbreven som alltid flyger iväg tror jag kommer, och någon av belöningarna tror jag kommer vara en grå nallebjörn.
Igår fredag var det också event med WE tillsammans med SP vilket var väldigt skoj, och ikväll om jag hinner ska jag heja på WE i tävlingen mellan de två klubbarna. Glöm inte bort starstablestocks.deviantart.com där det kommer upp nya stocks då och då (senast idag kom ett träd, en mobil, ett stearinljus, en måne samt den läskiga Usiku från Halloween). Nu ska jag försöka fixa lite med YouTube och allt såntdär, vara lite produktiv.



söndag 7 februari 2016

Ganska produktiv + Speedpaint!

Jag var inte lika produktiv idag som jag hade hoppats på då en del saker kom ivägen (t.ex. äta semlor och kolla massa yt... gash jag suger). Men jag har i alla fall klippt ihop och postat en speedpaint, som jag pratade om igår. Jag har inte riktigt fixat på min kanal än, jag la dit en tillfällig kanalbild men jag ska försöka fixa en bättre. Jag ska också försöka fixa de här thumbnailsarna, men jag behöver lite råd från ett par vänner som är lite mer erfarna kring det så det kommer. Men jag har fotat Paz och Titanium, det går nu att hitta deras sidor antingen via sidan 'Hästar' eller ute i högra kanten, precis som vanligt. Ingen info än dock, bara bilder. Pumpie och Leche är kvar att fotas. Jag har dock lagt in så alla redigeringar nu finns i redigeringfliken här på bloggen, ungefär hälften av alla redigeringar har inte en sån sida som jag fixade till alla i början, jag tror inte det kommer heller då det går utmärkt att se dem bara genom att förstora upp bilden. Bla bla bla, mycket babbel jag ska sammanfatta. Gjort idag: fixat tillfällig kanalbild, klippt ihop och laddat upp speedpaint, fotat Paz och lagt in alla bilderna på bloggen, fotat Titanium och lagt in alla bilderna på bloggen, lagt in redigeringar på redigeringsfliken. Kvar att göra: Fixa en bättre kanalbild, fixa thumbnailsen till mina videos, fota Leche och Pumpie samt lägga in det på bloggen, skriva info till Titanium och Paz, fixa utseendet på bloggen (header osv). Det är väl typ så. Sen har jag ju en del andra planer, som att göra en serie, men det kommer dröja. Bla bla bla, det var värst vad jag babblar jag ska vara tyst nu, här kommer speedpainten!


lördag 6 februari 2016

Redigering vacker strand osv osv

Jag har gjort en redigering för första gången på jättelänge! Yay! Jag blev inte jättenöjd tbh, jag redigerar så sällan nu att jag är jätterostig när det är dags. Men men. Jag filmade när jag gjorde den här också så det kommer bli en speedpaint! Duktig Capu. Nu i helgen ska jag försöka fixa lite med min Youtube-kanal, en kanalbild osv. Jag ska försöka fota hästarna jag inte fotat än och skriva deras info samt kanske kanske fixa lite med utseendet här på bloggen. Jag vet inte om den här speedpainten kommer upp imorgon då det blir en hel del grejer att göra, men vi får se.