tisdag 30 juni 2015

Editmecapu #3

Det var ingen som vågade gissa på förra inlägget, så jag säger det nu. Jag inspireras av dragqueens, de är experter på makeup och jag tittar alltid på dragqueens från RuPaul's drag race på YouTube. Så det är vad som inspirerat de här redigeringarna och med det sagt så vill jag visa upp den tredje. Den här är till Ruby Pinevalley.


onsdag 24 juni 2015

Editmecapu #2

Andra redigeringen från #Editmecapu är klar. Den här är till Rebecca Spiderburg! Jag tar inspiration från en viss slags personer när det gäller makeup på mina redigeringar. Jag tittar oerhört på dem atm och de är mästare på makeup, vilken slags personer är det jag tänker på? Gissa!


måndag 22 juni 2015

Edit me Capu

För ett par dagar sen så la jag ut en bild på Instagram och skrev att jag skulle starta hashtagen #editmecapu. Jag har sett många göra så och eftersom jag varken har lust för matredigeringar eller redigeringar av mina hästar som jag inte redigerat ännu så tänkte jag göra det här för att ändå redigera lite. Helt enkelt så får folk lägga upp bilder på sin karaktär och hastagga #editmecapu så väljer jag ut bilder där och redigerar. Det där blev en ruskigt luddig förklaring känner jag, men i vilket fall så är den första redigeringen klar nu! Den här är till Olivia Rainstreet.


torsdag 18 juni 2015

Guadalupe - Coconut Mountain

Jag fick sån lust att spela på andra servrar än den svenska igår. Så jag har lyckats få fram ett konto på den ungerska servern Coconut Mountain nu. Där heter jag Guadalupe Papapoulos och min häst heter Summerkid. Jag har gjort dagens uppdrag och lekt runt med härligaste Blåbjörn som också hjälp mig med livet på den servern så att säga. Väldigt skojigt i alla fall. Håller även på med... Eller nej den karamellen ska jag låta er suga på lite till. Det där återkommer jag med tihi, hej så länge och glad midsommar i förskott!


tisdag 16 juni 2015

Minnen

Jag har spelat SSO två år tror jag. Började sommaren 2013 i varje fall. Och av någon dum anledning började jag titta igenom mitt arkiv här på bloggen och så har jag på sorglig musik, så ja jag svettas lite från ögat. Men i varje fall så vill jag uttrycka min tacksamhet. Jag är obeskrivligt glad för varenda minne jag har från SSO tillsammans med mina underbara vänner. Det är helt sjukt. Jag älskar SSO och mina vänner där något sjukt. Och jag är så tacksam för er som läser min blogg. Ca 30 pers per dag brukar droppa in, ibland stiger det upp ända mot typ 100 men ofta är det runt 30-40, och det är jätteroligt att folk läser det jag skriver. Oh gash all thos feels. Jag är så glad för allt jag fått uppleva och som jag kommer få uppleva och för sånt som jag har sluppit uppleva och sånt jag kommer slippa uppleva. Tack så fruktansvärt mycket för allt alla.

Ingen bild, bara ord den här gången.

Jasmine

Inför Söndagens möte fixade jag en till of. En Jasmineof. Jag bytte hår igen, så sammanlagt har jag bytt hår för 60 sc och nu när jag bytt tillbaka till mitt gamla igen läggs det på ytterligare 290 sc. Sen så hade någon lyckats göra samma of som jag tidigare i veckan vilket var lite surt och rätt sjukt haha. I vilket fall uhm vet ej vad mer kan sägas. Hejdå.


lördag 13 juni 2015

Disneydrama

Disneyveckan i ära så höll jag i ett event där vi skulle göra egna dramatiska scener. Jag filmade jag klippte ihop. Jag lyckades få någon gratis test-trial-sak på något filmredigeringsprogram som jag använde här, vilket var väldigt praktiskt! Här är i alla fall videon:


onsdag 10 juni 2015

Peter Pan

Den här veckan är det Disney vecka i SP och jag ville se riktigt bra ut. Så trots att min plånbok skrek nej så bytte jag från mitt 300sc-hår. Det är nämligen så att jag ska vara Peter Pan den här veckan och det går ju inte utan den här frisyren. Jag tyckte det blev klockrent med det orangea som sticker ut från mössan. Snyggt jobbat Capu!


fredag 5 juni 2015

Hemska upplevelser hos Conrad

Idag har jag och Mel fått uppleva en helt annan sida av Conrad än den snälle gubben han utger sig för att vara. Först av allt så försökte han GRILLA MEL och hennes fula häst Hötopp! (Haha Blassan är likadan schhh). När jag heroiskt nog lyckades rädda ekipaget så LÅSTE HAN IN OSS i sitt hus. Har ni hört på maken till fräckhet? Han sa att han tänkte göra vertkyg av oss. Pfft. Huh. Vem gör sånt? Vi hade i alla fall varandra tills jag loggade ut och lämnade Mel i sticket för jag blev så upprörd och rädd. Hua. Jag måste försöka skaka av mig det här nu. Usch Conrad...




onsdag 3 juni 2015

Välkommen Cuckoo

Så idag kom de nya hästarna. De var oerhört söta, fina, välgjorda och bla bla. Jag tyckte mycket om dem, speciellt att de faktiskt hade andra animationer än Quartern. Efter en del om och men köpte jag den som liknar Marabou. Jag tyckte definitivt den var finast, men den var ju som sagt rätt lik Marabou. I vilket fall köpte jag den, och de är inte alls lika nu. Jag döpte honom till Coralcloud aka Cuckoo. (Gash så många av mina hästars namn börjar på C). Jag ber så mycket om ursäkt för bloggningen. Men jag har en period i mitt liv där jag mår lite bajsigt, och funderar och ifrågasätter allt möjligt osv. Så jag spelar ytterst lite SSO tyvärr, idag tex köpte jag bara hästen, gjorde Moorlands dagliga och marknadens gula. Glömde tom Paddockön. Men jag hoppas att det blir bättre på sommarlovet...