torsdag 30 april 2015

Speedpaint redigering fjäril

Jag gjorde en speedpaint av fjärilsredigeringen! Ni får gärna följa mig på YouTube när ni ändå håller på. Kommer lägga in länkar till mina sociala medier (Instagram, YouTube, DeviantArt etc) här på bloggen snart också!


Redigering: Fjäril

Jag utgick från en bild av Ivory i den här redigeringen. Ivory är min starthäst på server 3. Då kom jag att tänka på att jag inte gjort redigeringar av Ivory, Farhill och Cash ännu, så det ska jag göra. Två helger sen höll jag på med lite matredigeringar åt Frupp som vann min och Mels tävling men det lyckades jag bli av med så har inte orkat göra om det ännu. Men vilket redigeringshumör jag är på alltså!


onsdag 22 april 2015

Moorlands makeover

Jag tycker att det nya Moorland är superfint, men jag kommer verkligen sakna det gamla. Jag menar det har varit så så väldigt länge och sen bara är det inte så längre. Jag hade en sån känsla av sommarläger i Moorland förr, nu känns det mer som ett överrent slottaktigt grejs. Det är lite för tecknat för min smak. Det skulle kunna funka jättebra, om hela Jorvik hade samma textur. Men nu känns det lite udda bara. Uppdragen var jätteroliga! Verkligen. Men Tan och Loretta... Tårarna hade svårt att inte spruta när jag såg dem. Vad har hänt? De ser jättegamla ut. De har dessutom fått en helt ny personlighet. Innan var Loretta riktigt butter men Tan snäll. Nu är Tan sjukt elak och snobbig och det jag såg av Loretta har hon t.o.m blivit snällare än innan. Och trots att de ser ut som tanter så pratar de som om de var typ tolv... Blir bara konfunderad. Men trots allt detta hade jag lätt flyttat till Moorland om jag inte försökte spara sc. Roligt med förändring trots allt!



torsdag 16 april 2015

Frityr Sir

Ännu en matredigering av en härlig gammal vän. Detta är Siri (Sir) Moonforest på en friterad kyckling!


Tillbaka hem

Den åttonde maj 2014 gick jag med i SP. Så jävla mycket som har hänt och som har förändrats sen dess. Den tjugoåttonde november 2014 lämnade jag SP, vilket jag den åttonde maj samma år inte trodde jag någonsin skulle göra. Jag har så svårt att sitta och skriva såna här throwback-texter, blir så emotional. Men, som sagt. Igår var en stor dag. Förutom att jag i stort sätt föddes på nytt så kom jag tillbaka hem till SP. Så många nya ansikten. Ska försöka lära känna alla så snart som möjligt. Nästan alla mina vänner på SSO har jag träffat via SP och trots att många av dem inte ens spelar längre så har vi fortfarande kontakt vilket är fantastiskt. Jag hoppas på att träffa fler underbara människor denna gången! :)
Ett inlägg om klubbarna som jag testade i vintras kommer upp någon dag snart!


onsdag 15 april 2015

Sprillans nya Capu

Drömmar kan gå i uppfyllelse! Jag bytte utseende. Japp det gjorde jag. Jag hade svårt att välja mellan tre olika men det blev tillslut såhär. Det känns fruktansvärt ovant, men spännande. Saknar mitt gamla fula ansikte lite grann men jag är redan kär i det här. (Förutom ögonbrynen, det enda jag inte tycker om haha). Nu innan jag loggade köpte jag även ett nytt hår för 290 sc (aj). Så det ska jag ha så länge som möjligt för att plånkan inte ska spöa upp mig. Som om inte detta vore nog har jag fler spännande nyheter att dela med mig av, men de kommer jag vänta med. Ha en trevlig dag!




måndag 13 april 2015

Impresionante Caballo de Mar Travellers

Egentligen var denna klubben bara tänkt för mig, ett roligt namn att ha över huvudet tills jag kom in i SP igen. Men häromdan så bjöd jag in gamla goa Sir för att hon verkade så lonely. Då kom också Lasse, som jag inte kände sen innan, och frågade om hon fick joina. Varför inte tänkte jag. Senare den dagen såg jag Alej på Vingården och bjöd in henne med. Idag när jag och Sir busade i Global bjöd Zoo in mig i grupp och frågade om hon fick joina. Så nu är vi hela 5 stycken i min lilla enmannaklubb. Lite lusigt haha. Jag har faktiskt fäst mig vid den. Jag kommer behöva upplösa när jag får plats i SP, för jag saknar den klubben en hel del. Men jag kommer paxa namnet på en extragubbe och vem vet vad framtiden bringar? ;)
Får tillfället har jag inget sug efter att äga en klubb, men det är så mysigt med ett gäng vänner att prata och busa med. I helgen hade jag dessutom så tråkigt att jag gjorde en hemsida, som nog inte kommer användas för tillfället haha, men som var kul att pyssla med: http://icdmt.blogspot.se/







söndag 12 april 2015

Saker på gång i Moorland

Jag har en känsla av att det kommer hända saker i Moorland snart. Förutom att det avslöjats att hela stället ska få en makeover (vilket jag var helt säker på var ett aprilskämt först) så kom ju för någon vecka sen fraktionen Bobcat girls, och Tan började typ få anfall så fort en pratade med henne (vilket hon fortfarande får). Sen har det också kommit misstänkta fotspår vid Polebending banan. Kanske kommer det en massa händelse i Moorland i sommar. För mig är Moorland ett typiskt sommarridläger så det skulle ju passa. Jag började spela på sommaren också så det skulle ju bli lite emotional.


fredag 10 april 2015

Redigering Milkshake

Puh... Den här fredagseftermiddagen har jag suttit och redigerat! Det har tagit mycket tid. Framförallt bakgrunden. Jag hade fått för mig att göra en lite mer avancerad bakgrund, men efter någon timme insåg jag att det blev skitfult så jag slutade haha. Men jag sparade den också bara för att det tog sån tid. Den riktiga fick istället en lite lättare bakgrund där jag bara ändrade himlen lite. Nu ska jag sova eller något haha, vi ses!
! Linearten kommer härifrån: http://prinzeburnzo.deviantart.com/art/Horse-Lineart-122844009








Här är den jag failade med också:



torsdag 9 april 2015

Mitt stall just nu

Jag tänkte visa hur mitt stall ser ut just nu! Jag tog ju hem en del från Hästön som jag känt att jag inte haft hemma särskilt mycket. Jag märkte även på vissa hästar både som kom hem och som är kvar på Hästön att de fått lite "vårkänslor", så de är lite galna emellanåt. Nevermind, jag kommer kanske skriva mer om det i framtiden. Såhär ser det ut i vilket fall!


onsdag 8 april 2015

Välkommen Milkshake!

Självklart köpte jag en av de nya hästarna! Quarter är en av mina favoritraser, och när den dessutom har alldeles unika animationer går det ju inte att motstå. När de släppte den första videon på första april trodde jag inte på det för en sekund. Jag tror inte på något alls på första april. Men när det visade sig vara sant blev jag jätteglad.
Efter lite beslutsångest mellan isabellen och den svarta, blev det den svarta och hon fick namnet Midnightmagic aka Milkshake. Inte världens mest passande namn på en svart häst, men det kändes rätt just då. Och tillsammans med Nanclina kom vi fram till att en björnbärsmilkshake med extra grädde mycket väl skulle kunna kallas Midnightmagic!
Jag älskar Quarterhästarna, jag vet inte om det kommer gå att rida någon annan häst nu, kommer förmodligen kännas jättestelt!





tisdag 7 april 2015

Kostymoutfit

Jag har tagit hem massa hästar igen från hästön. Efter att ha haft bara tre hästar i stallet ett tag så tog jag hem en massa nu, så jag har 9 hästar! Jag tog hem de som det känts som jag haft minst hemma samt Bison (för han är min favorit haha). Bild på hur mitt stall ser ut nu kommer! I alla fall så bestämde jag mig för att komplettera en gammal kostym som jag satte ihop för ett tag sen med en kostym till hästen. Så jag och Marabou drog till gallerian och fixade ihop något som jag tyckte blev rätt fancy!


Alla ägg funna!

Nu har jag också hittat alla gyllene ägg och äggjakter! Lite efter men jag har en ursäkt haha.


måndag 6 april 2015

Tillbaka från resa

Hejsan!
I fredags eller lördags (vilket fantastiskt minne jag har haha) förrförra (alltså inte påskafton och allt det utan innan) veckan åkte jag iväg och jag kom hem sent igår. Jag har varit i Israel och inte kunnat spela SSO alls, uppdaterat lite på IG men inte här. Jag har haft det jättetrevligt, hoppas ni också har haft det trevligt medan jag var borta. Det kommer nog lite inlägg nu i veckan efter min långa frånvaro. Jag började precis på påskuppdragen, nu ska jag fortsätta!