torsdag 26 februari 2015

Renovering hos Steve

Tydligen så bestämde sig Steve för att satsa på något nytt och började sälja lufthästar samt en Fjording istället. Vi får se om det är den här vägen som han väljer att fortsätta vandra på sen i framtiden. (Ett inlägg om Jorvik City Plaza kommer komma upp någon gång nu i dagarna.)



fredag 20 februari 2015

Ännu mera hijab

Det var så roligt att rita en hijab på den förra redigeringen att jag ville göra det igen, fast noggrannare. Texten jag skrev på IG kommer med största sannolikhet upp på Deviantart imorgon. Har fått upp mitt redigeringssug nu så det kan bli en ny header i helgen. Har också haffat en (möjligtvis två) till matkön, så det kanske blir en matredigering också!


Minecraft

Igår spelade jag Minecraft och filmade det, har inte mycket mer att säga utan allt som behövs vetas står i videon!


Religion

Jag såg en bild imorse på Instagram, där en av mina favorit-instagrammare hade redigerat så att hans karaktär bar hijab. Så jag slängde ihop en redigering med hijab jag med. Det kommer ett lång text om religionsfrihet sen på IG när jag postar denna men det orkar jag inte posta här. Dock kanske jag kopierar texten från IG och lägger upp tillsammans med denna på DeviantArt sen. Här är den i alla fall!


torsdag 19 februari 2015

ICdMT och Kvällsbus med Mel

Nu ska jag berätta en historia. Eftersom jag tycker det är så roligt att göra nya karaktärer så skapade jag för ett par veckor sen en ny karaktär. När man fick gratis sr-kod så skrev jag in den på detta kontot för jag ville testa skapa en klubb. Jag skapade Vertiginoso Volcanoes samt att jag köpte lite kläder. Sen kände jag att, suck, jag har ju redan så många extrakonton, vad ska jag med detta till? Så jag sa till Lama att vi ska dela på det. Så han gör uppdrag och så på den nu när den är sr och jag bjuder in mina extragubbar i VV, rättvisst, huh?
I alla fall så kände jag igår när jag var klubblös på mitt vanliga konto att hmm Vertiginoso Volcanoes är ett rätt mesigt namn på en klubb. Därför skapade jag Impresionante Caballo de Mar Travellers.
Jag skulle visa Mel och det slutade med att vi hade en trevlig liten kväll haha. I alla fall så har jag blivit så förtjust i ICdMT att jag kanske återskapar den på mitt och Lamas konto sen när jag upplöser på mitt vanliga, och har mina extragubbar där istället.

Well, långt inlägg. Det kan väl sammanfattas ungefär som att jag tycker det är skitkul att göra nya karaktärer. Vi avslutar med lite bilder från igårkväll!








tisdag 17 februari 2015

En uppriktig ursäkt

Jag vill be om ursäkt för att bloggen blir så öde. Men sanningen att säga så spelar jag inte alls mycket SSO just nu. Helt enkelt för att jag inte har något att göra. Jag loggar in, gör paddocköns lopp, matar hästarna, loggar ut. That's it. Det är så tråkigt eftersom jag fortfarande tycker mycket om SSO. Jag har funderat på att göra nytt utseende till bloggen, eller någon annan redigering eller något, men jag har inga idéer alls. Jag har också funderat på att dra igång lite matredigeringar igen, men jag och Mel har typ ingen på listan nu. Jaja, vi får se hur det blir. Trevlig dag!


onsdag 11 februari 2015

DeviantArt

Idag skaffade jag DeviantArt. Jag har haft det innan, men denna är en där jag postar mina SSO redigeringar. Det är bara några uppe än sålänge och jag kommer inte posta de som är allra fulast. Jag postar när jag får lust till det!
Här är den i alla fall: http://papapoulos.deviantart.com/

torsdag 5 februari 2015

Manbuggen

Jag testade manbuggen idag. Skitmysig bugg haha. Ska inte använda den då det känns som en dum sak att göra, men jag var tvungen att testa. Jag har testat med både Lama, Frupp, Mel och Dennis. Har bara bild tillsammans med Frupp dock. Snor en bild som Lama tog (orkade inte foto då hehe). Men i alla fall så tyckte jag att Blassan blev ruskigt hipp.





Sista bilden från Lamas blogg - LÄNK