söndag 30 november 2014

Eld och Is - redigering

Jag har hämtat mig lite från att lämna SP. Jag har fått så många fina ord från dem så jag tror inte pausen varar alltför länge. I alla fall gjorde jag en redigering idag.

Blev rätt nöjd, så jag använde den och ett par andra bilder till en ny header till det här vinter-utseendet. Jag var inte alls nöjd med den förra, denna är helt klart bättre. Närmare jul kommer jag dock göra lite juligare utseende!


Mycket babbel här, hoppas ni fattar vad jag babblar om. Är rätt trött så vet inte riktigt vad jag skriver haha. Här kommer den gamla (den med ryttaren) och den nya (den med hästarna) headern!




Grön är skönt

Igår bytte jag tillbaka till mitt vanliga ansikte och det mörkröda håret. Det var inte länge det höll med det gröna, men det var kul så länge det varade.
(Blev dessutom gillad med Kallterna, därav ändringarna på outfiten!)


fredag 28 november 2014

Lämnat SP...

"Suck... Den här texten är oerhört svår för mig att skriva. Den åttonde Maj 2014 gick jag med i SP. Jag har alltid trivts något sjukt i SP och aldrig haft en tanke på att lämna. Men både jag och klubben har förändrats. Det är inte riktigt samma sak längre. Jag har inte samma sug efter att gå på events, jag lär inte känna nya medlemmar på samma sätt, och jag märker väldigt tydligt hur många ogillar mig skarpt. Jag väljer att lämna nu för medans jag fortfarande älskar allt med SP istället för att stanna och låta allt bli värre. Men tanken på att lämna föralltid skär i mitt hjärta. Jag väljer istället att se på det som en paus. Jag lämnar SP med all kärlek jag har. Jag kommer resa runt mellan olika klubbar ett tag, och när jag saknar SP för mycket kommer jag skicka in en ansökan om att få komma tillbaka. Jag vill att ni ska veta att jag älskar er. Jag vill att ni ska veta att jag kommer sakna er. Jag vill att ni ska veta att jag kommer tillbaka. Med all min kärlek till er, Kram Capu."

Text jag skrev till SP's instagram. Har inte mycket mer att säga just nu, måste smälta detta lite.


måndag 24 november 2014

Server 3 - Fluffy Unicorn!

Nu har ju server 3 anlänt och mitt konto Dalibora Papapoulos har flyttats dit! Jag blev lite kär i servern bara för att den är så liten och näpen, så få folk där. Jag fick typ ett ryck och började skicka väninfrågan till alla jag såg. De som accepterade skrev jag hej till. Tyvärr svarade bara typ 3 stycken. Men alla tre var väldigt trevliga och det kändes så roligt att träffa så snälla folk bara sådär. Jag tror jag ska testa samma sak på Marshmallow Cloud och se om jag finner några vänner där. Och fortsätta såklart på Fluffy Unicorn (Gash, det bästa namnet jag hört). Så nu har jag att göra ifall jag har tråkigt. Har även lite tankar om saker som jag tänker på som jag kanske tänker göra på någon av den andra eller den 3 servern men det kommer det mer om i framtiden tänker jag mig...


söndag 23 november 2014

Ny varm outfit

Idag låste jag äntligen upp de nya mössorna som jag längtat efter. Jag letade länge efter en outfit, och hittade tillslut en som jag kan leva med. Jag är inte helt nöjd, men den duger! Så nu har jag lite att välja bland inne i Dino!



lördag 22 november 2014

Honey och Blaze - redigeringar

Det var ganska längesen jag redigerade kändes det som så jag satte mig och gjorde ett par redigeringar. Har ej mycket mer att säga än att här är dem.



torsdag 20 november 2014

Fjorhästar

Idag fick vi veta att Fjordhästar kommer om tre veckor. Skitkul tycker jag. Jag har redan börjat planera min fjording.
Måste även slänga in hur mycket jag älskar Dinodalen. Helt otroligt. Här kommer bilder från idag.






onsdag 19 november 2014

Dinodalen har ankommit

Idag släpptes Dinodalen! Det är helt sjukt otroligt och så stort att jag inte vet vad jag ska ta mig till... Just nu kan jag inte komma in på servern. Men jag har följt alla vägar jag har kunnat hitta och därmed vandrat genom vad jag tror är hela Dinodalen. Dock är det bara max en tredjedel jag faktiskt sett, då största delen består av skog och den där frusna sjön. Jag har hittat många områden dock, och sju stjärnor hittills (dock försvann många eftersom jag tappar kontakten hela tiden och de flesta var bara tur och jag kan ej hitta dem igen.). Jag kom till level 16 och köpte en ny fin tröja. Jag vet i alla fall vad jag ska göra i helgen (utforska Dinodalen). Det är sjukt spännande. Jag kan inte skriva mer nu så här kommer en bildbomb!
SPOILER-VARNING














Nu är jag dock skittrött. Jag kommer bara göra uppdragen imorgon, inget utforskande eller så. I helgen ska jag utforska ALLT, samt hitta alla stjärnor jag tappat pga nätverksfel samt de jag ännu inte hittat.

tisdag 18 november 2014

Imorgon smäller det!

Imorgon är det den stora dagen. Jag flyttade precis till Valedale. Eftersom man förmodligen kommer rida vilse mycket och fastna vill jag bo nära så att det inte tar för lång tid att rida tillbaka. Jag står dessutom parkerad och klar vid Elizabeth, med min mysiga outfit och trogne Brunte. Nu kan inget gå fel!



måndag 17 november 2014

Redo för Dinodalen

Nu är jag redo för Dinodalen! Brunte och Honey är förberedda, jag har en outfit, allting är klart. Nu är det bara att vänta. Jag är oerhört spänd! På onsdag smäller det.
Kommer nog spendera större delen av vintern i DD. Förutom Honey och Brunte (som jag även kommer rida utanför Dino mycket eftersom de är så juliga) så tror jag att Bison och Blaze (mina två (för tillfället) favorithästar) kommer bli de hästar jag rider mest i jul. Även en Fjordning om de kommer och om jag köper en!


(Och ja. Ja jag bytte hår igår bara för att det matchade mitt ansikte. Jag måste hålla mig borta från salonger.)

lördag 15 november 2014

fredag 14 november 2014

Blaze

Jag älskar denna hästen! Arab är min favoritras i SSO, helt klart. De är sjukt söta. Och denna färgen är den finaste jag vet. För tillfället är Blaze min favorithäst!



Dinodalen på Onsdag!

Nu är vi alla uppspelta, då det officiella realesedatumet har kommit! Redan på onsdag öppnas Dinodalen! Kan knappt vänta. Det är så mycket man får se i trailern, förutom att man får se en massa från själva området får man även se bla en ny sorts mössa, som jag totalälskar! Och vi får även se sånt som att både människans och hästens andedräkt syns där inne.
Gah, jag kan inte vänta!!

onsdag 12 november 2014

Välkommen Blaze!

Ni som känner mig väl har väl redan listat ut att denna godingen hamnat i mitt stall. En riktig Capuhäst! Han fick namnet Emberbelle aka Blaze.
Det enda negativa är att jag nu har bara 200 sc, jag får se till att spara innan den nya rasen kommer. Båda ponnyerna var dödligt söta, men inte tillräckligt för att jag ska köpa dem. Jag har fått nog av ponnys.




söndag 9 november 2014

Redigering: Drake

Denna har jag suttit och gjort hela kvällen. Jag blev rätt nöjd. Eftersom jag lyssnat på Conchita Wurst's nya låt hela dagen fick det bli lite text därifrån med. En version med text och en utan.



fredag 7 november 2014

Redigering: Ponnyer

Har suttit och pysslat med denna ikväll. Jag gjorde en lineart på en bild jag tog i somras, som jag först tänkte fylla med Foo. Men sen ångrade jag mig och gjorde en till lineart och fyllde istället den enda med Pricken och den andra med Marabou.


Outfit och vad nu...?

Jag gjorde denna outfiten i onsdags, som jag glömt visa. Tycker den är jättehärlig.


Och så hade jag min andra yogalektion i SP igår. Efteråt övertalade Manda mig att bli ridlärare, i just yoga. En ridgren som ofta glöms bort. I vilket fall kommer jag nu ha yoga rätt ofta i SP haha.


torsdag 6 november 2014

Redigering: Sunny

Igår satt jag och gjorde lite egna linearts till redigeringar. Det började med att jag tog denna stockbilden (http://megan1970.deviantart.com/art/White-horse-185479627) och ritade av. Sen tog jag även två bilder som jag fotat själv och gjorde till linearts. Tycker verkligen om denna tekniken. Idag fyllde jag den första linearten med Sunny. Har gjort få redigeringar på honom och han är så fin så han fick komma hem och vara lite modell. Snart är han tillbaka på Hästön igen.