lördag 29 mars 2014

Fjording

Fjording är en ras som många vill ha i Starstable. Det vill jag också! Eftersom så pass många önskar sig det, känns det som att det är en ras som teamet jobbar på.
Jag kände att jag ville rita en Fjording, som den skulle kunna se ut i SSO. Blev tyvärr inte så bra, men jaja. :)


Huvuduppdrag på G

Har en stark känsla av att huvuduppdragen är på gång. Inte bara att Linda har flyttat på sig, i de senaste uppdateringarna har teamet ändrat vid Det uråldriga trädet. Eftersom att huvuduppdragen förmodligen kommer fortsätta med att man ska hitta Lisa är det kanske inte så konstigt. Hon befinner sig ju i Gråddagsbergen. Jag började fundera, var i hela världen kommer man in dit? Ja, antingen genom Devil's Gap Passagen, eller...
Kanske på en väg från det Uråldriga trädet?
Jag följde vägen och hittade stenarna som jag skrivit om tidigare. Denna gången kollade jag mer på vad som finns bakom dem. En väg!
Japp, vägen fortsätter bakom stenarna. Min gissning är att någon kommer stå vid trädet och ge ett uppdrag om att man ska flytta stenarna så att man ska komma förbi.

Det är som sagt bara mina gissningar. ;D





Liten ritt på De glömda hedarna

Idag tog jag och Coco en liten ritt ute på De glömda hedarna. Det är inte ofta jag gör sånt, men det var verkligen supermysigt!
Jag borde göra så med alla mina hästar som jag levlat sen det kom snabbare levling. Det känns som att jag inte riktigt hinner komma nära dem på den lilla tid det tar att levla. Innan tog det så lång tid, så jag red runt mycket längre på varje häst och kom därmed lite närmare dem.
Men den här uteritten har verkligen stärkt bandet mellan mig och Coco! :)








fredag 28 mars 2014

Folks som vill ha uppmärksamhet

Jag är så sjukt arg just nu. Eller snarare irriterad.
Det är en person i klubben som är så oerhört beroende av uppmärksamhet. Jag vill inte peka ut någon, men jag vet att många gör så här.
När hon kom till klubben hade hon hittat på någon historia om att hennes syster var död och att hon var hennes syster som var inne på den dödes gubbe.
En massa folk gick på det och tyckte jättesynd om henne. Men inte jag. Om min syster hade dött hade jag inte varit inne på hennes gubbe och berättat för alla i klubben. Jag hade inte betett mig som att allt var som vanligt bara ett par dagar efteråt. Någon köpte t.o.m sc till henne för att hon tyckte synd om henne.
Då var hon så glad och gick runt och tjatade om det och om hästen hon skulle köpa o.s.v.
Nu, några minuter sen, så sa hon att hon skulle lämna. Hon blev behandlad precis som alla andra, men påstod att hon blev hatad, ignorerad och "behandlad som en råtta".
Vi andra sa att hon inte alls hade blivit behandlad så och så blev hon så kränkt att hon lämnade. (Det hade förmodligen inte varit det hon ville, hon hade bara varit ute efter uppmärksamhet.)

Tack för mig.

torsdag 27 mars 2014

Linda har bytt plats

Linda har nu bytt plats. Från att stå i närheten av Marley, har hon nu flyttat närmare Tyra.
När de börjar ändra på var dessa karaktärer står känns det som att huvudberättelsen är på G igen! :D
Kan mitt nya hjärt-uppdrag ha med detta att göra också mån tro...? Fast, det verkar inte som att någon annan har fått det. o.o


I alla fall så hoppas jag att huvudberättelsen fortsätter snart!

onsdag 26 mars 2014

Mina framtida hästar

Min lista är lång, som ni vet. :P
Här kommer lite fakta om varje häst, tillsammans med en bild.


Namn: Vet ej än
Kön: Hane
Utseende: Kommer ändra man till den kortaste (som inte är knutar)


Namn: Vet ej riktigt. Funderar på typ Silverstar.
Kön: Hona
Utseende: Kommer inte ändra
Övrigt: Hon kommer nog flyttas ner på listan, då det finns andra hästar som jag hellre vill ha just nu.


Namn: Vet ej än
Kön: Hane
Utseende: Kommer inte ändra


Namn: Vet ej än
Kön: Hane (tror jag)
Utseende: Kommer nog ändra man


Namn: Vet ej än
Kön: Hona
Utseende: Kommer byta till arab-manen


Namn: Vet ej än
Kön: Vet ej än
Utseende: Komemr nog inte ändra, men kanske händer att jag gör det

Uppdateringen

Herregud, vilken uppdatering!
Denna marknaden är så underbar! Inte bara det att där finns en massa snygga kläder och hästar och att det finns roliga uppdrag och att hela marknaden i sig är oerhört fin. Själva känslan när man är där är fantastisk! Det känns verkligen som en marknad.
Och hästarna...
Vilka hästar! ♥.♥
Jag vill ha allihopa... D:
Ångrar verkligen verkligen att jag inte köpte 3000 sc nu i helgen... :c
I alla fall så har ju självklart listan ändrats.

  • Fläckig frisisk sporthäst
  • Vit andalusier
  • Jorvikisk ponny från Paddockön
  • Ljus häst från Vingården (den heter typ Akaahlteker eller något. XD)
  • Brun arab
  • Den nya andalusiern
Hade börjat längta efter fler andalusier, för jag har insett hur snyggt det är med kort man på dem. Så, sporthästen kommer få kort man. Andalusiern får nog behålla sin långa eftersom jag blev chockad av hur vacker den var. Bara genom att ta bort det "lockiga" mönstret har teamet fått manen att se mycket rakare och mycket finare ut!

Men jag orolig för det här med att den flyttar sig. Och att den under perioder inte finns alls! Tänk om jag får råd med min sportis när den inte är där. Jaja, vi får se hur det blir i alla fall. ;D

tisdag 25 mars 2014

Vad kommer imorgon?

Jag är rätt säker på att det kommer hästar imorgon. Jag har skrivit tidigare om mina funderingar gällande "förseningen".

Men kommer det något mer?
Jag drömde inatt att jag hittade 5 nya stjärnor. Jag vet inte var, men 5 nya var det. När jag vaknade kom jag att tänka på att stjärnorna i Skördebygden alla finns i Jarlaheim. Kommer det komma fler? Skördebygden är ju så himla stort! På De glömda hedarna skulle man lätt kunna gömma några stjärnor, t.e.x.

Vad skulle annars kunna komma till spelet?
Nya områden och nya hästar kan ju alltid komma. Men jag börjar tvivla lite på att någon ny ras kommer. Jag menar, när araberna kom så fick vi en massa ledtrådar innan. Något nytt område kommer nog inte på ett tag. Då brukar de alltid släppa en massa videos och grejer om det först.
Men nya kläder är ju rätt troligt. Flera butiker i Jarlaheim är fortfarande oöppnade. Även en butik leknande "The fashion barn" är oöppnad. Och en massa butiker runt om på Jorvik skulle kunna få in mer kläder och utrustning. 
De kan ju fortsätta på huvudhistorien. Eller ge några andra uppdrag. Kanske dagliga med familjen Sunfield nu när man kan vara klar med Goldspur. Eller Jarlasson? Paddockön är så stor och fin, men jag kan inte tänka hur de ska få in den i historien.

I alla fall, mycket skulle kunna hända, men jag chansar på hästar imorgon.

Hästarna till vänster

Har nu fixat så att hästarnas finns till vänster i bloggen. Om man klickar på porträttet kommer man direkt till hästen man vill läsa om. Annars kan man fortfarande gå in på "Hästar", och där välja vilken häst man vill läsa om.
Det blev dock inte så bra, bilderna är olika storlek, och så stora skillnader i bakgrunden stör lite. Så jag ska fixa fler porträtt bilder, med samma bakgrund och samma storlek. Där ska även deras namn stå! :)

måndag 24 mars 2014

Beundrad med Goldspur

Idag blev jag beundrad med Goldspurs, yes! :D
Det första jag gjorde var att köpa tränset till Prickens outfit. Tycker det är lite synd att han har fått en redan färdig outfit, tycker bättre om att göra dem själva. Men med filt och lite dekorationer blir den kanske mer personlig. c:
Sen drog jag och testade Den svåra Gröndalstävlingen. Ny hatbana...
Allvarligt talat! Fick köra om den 4 gånger för att ens komma i mål! ._.
Fast den var ändå rätt rolig... 0=)


Hoppas verkligen på nya hästar på onsdag. Fjordingar eller Tinkrar är jag också inne på, precis som många andra. Dessa vackra hästar måste komma! Sålänge de inte kostar mer än 500 sc, för jag orkar inte vänta länge... :x ;D

söndag 23 mars 2014

Alex har uppdrag!

Jag hade precis levlat färdigt för dagen. För säkerhets skull kollade jag i uppdragsloggen så att alla lopp var slut. När jag sen av gammal vana tog tillbaka till "Tillgängliga uppdrag" märkte jag en sak. Det var inte tre hjärtan, som vanligt, utan fyra!
Det var Alex som hade ett hjärt-uppdrag!


Jag red så fort som möjligt för att prata med henne.


Om detta är för att jag blev populär med Åskviggen häromdan, eller om det är från uppdateringen, det vet jag inte. Men jag har i alla fall inte sett detta innan, blev jätteglad! :D

lördag 22 mars 2014

Maskerad-hoppning

Idag hade vi maskerad-hoppning i klubben! Det var jätteroligt. Man skulle komma utklädd, och så skulle man komma på en egen bana att hoppa. Jag kom 3:a! :D
Jag var och åt när My ropade upp vinnarna (alla vann lite ryktespoäng i klubben.) Men jag brevade My sen och fick reda på att jag kom trea och att jag därmed blev Stallflicka. Jag har varit med i DM såpass länge, men bara varit elev så detta var hur kul som helst!
My berättade att i DM räknas Stallflicka som en väldigt hög status. Då håller man lite extra koll i klubben och får ibland rycka in som vikarie!
DM är världens bästa klubb! ♥
(Både jag och My hade klätt ut oss till tomtar... XD)



Och nyss tog jag denna härliga gruppbild. Här har vi hela gänget samlat! Jag är oerhört nöjd och stolt över mitt stall. Titta så mycket fux! ♥.♥


100 inlägg och besöksrekord!

 Förra inlägget blev det hundrade! Oj! Det har gått fort. :D Häromdan var det också besöksrekord. 88 sidvyer! Yay! :D

Välkomna Coco och Marabou!

Nu är de köpta! :D
Drog direkt till Marleys när jag loggade in. Sen till Vingården. Nu har jag visat runt dem i området lite, de verkar trivas jättebra!
Marabou är en riktig gottegris, satte tänderna i höet med en gång. Men han tycker om att röra på sig också, så det dära höet försvinner snabbt igen. :P
Coco skulle kunna vara en kopia av Pricken. Lika lekfull och busig och snäll. Det enda som skiljer sig är att Coco inte alls är lika beroende av att springa så snabbt som möjligt. Han går i den hastighet som ryttaren väljer. Pricken har mycket att lära av honom! ;D




Dags att köpa hästar igen!

Jahapp. Då har man köpt lite Starcoins igen då.
Köpte 2000 för att ha råd med båda hästarna. Kommer ha 415 sc kvar ungefär.
Funderade på att köpa 3000, då jag hade mina misstankar. Eftersom att det inte kom nya hästar i onsdags, började jag fundera. Kan det vara så att det är en ny ras som de håller på med, och därför behöver de mer tid? Många har skrivit på deras facebook att de vill ha Tinkrar och Fjordingar. Det skulle vara jättekul. Jag visste faktiskt inte vad Tinker var först, så jag googlade. Och shit vilken underbar häst! En sån MÅSTE komma! ♥.♥
I alla fall funderade jag på att köpa 3000 ifall det kommer en ny ras som jag gärna vill ha. Men jag valde att spara pengarna (och pappas tid, haha) så vi får hoppas på att det blir en billig Tinker då. ;D

Nu ska det köpas hästar! :D

torsdag 20 mars 2014

Ny redigering

En ny redigering igen. Tycker det är så kul att redigera! Dock blir jag typ aldrig nöjd med håret...
Det är så svårt att rita med musen. Har funderat mycket på att skaffa ritplatta, men jag är rädd för att spendera en massa pengar på något jag inte kommer använda så mycket...
Om någon har tips på hur man gör bra hår så uppskattar jag det verkligen! Det är framförallt slingor jag behöver hjälp med. Själva grunden fixar jag hyfsat, men när det kommer till slingor (alltså för att göra håret mer "levande", typ) så blir det bara fel, och blänk eller vad det heter är det inte ens tal om... :P
Märker nu också att det blev lite utdraget. 0=)



onsdag 19 mars 2014

Jorvik city

I det här inlägget har jag pratat lite om Jorvik city.
När man åker färja syns det på kartan. Då ligger det i den oöppnade delen av Firgrove som jag skrivit lite om här.
När npc:erna snackar om det låter det som om det skulle finnas något slags stort shoppingcenter där, eller i alla fall mycket shopping. Men om det ligger i Firgrove, mitt ute i skogen i princip, så känns det lite konstigt.
Jag hoppas i alla fall på ett stort shoppingcenter. Det hade varit helt AWESOME!
En massa butiker. Kanske en butik för tröjor, en för klänningar, en för byxor, en för hattar etc. Och så några butiker med olika teman. En med punk, en med fjortis, en med fairy key. Och så några skönhetssalonger. Och så kan man gå runt där och åka rulltrappa upp till nästa våning o.s.v. Så finns det något café och någon djuraffär. Några affärer med utrustning. (Jag ser framför mig en hel butik med benlindor... ♥.♥) Och kanske en lite större där man kan handla mat, som man sen kan ha i ryggsäcken och äta på något café. Självklart får hästen stanna utanför när man är inne i centret. Och så kanske den globala chatten är igång när man är där inne, alternativt en alldeles egen shopping-chatt!

Det känns som att det är det området som de lägger mest fokus på just nu, och som vi kommer få härnäst, eftersom att de har satt ut det på kartan och allt. (Färjekartan.) Tror att det kommer gå färjor dit, i.o.m att de har satt ut det + att det är typ samma avstånd från de andra färjeplatserna som de har mellan varann.

Ja, det är mycket jag tar ut bara på grund av en liten prick, men man kan ju alltid drömma. ;D


Färjor

Lite besviken på uppdateringen, faktiskt...
Hade hoppats på mer än bara färjor, och de få kläder som kom ser rätt gräsliga ut. Men jaja, jag ska se det från den ljusa sidan istället.
Färjorna är superkul! Och de är GRATIS! ♥.♥
De är verkligen riktigt välgjorda. Superkul att åka dem! Har åkt fram och tillbaka en massa nu... XD


Sunnys info

Jag glömde säga att Sunnys info är klar, den blev det igårkväll. :P
Gå in på Hästarna, uppe bland sidorna och välj sen vilken häst du vill läsa om! :D

tisdag 18 mars 2014

Morgondagens uppdatering

Vad kommer hända i uppdateringen imorgon tror ni? Jag tror att färjorna kommer. Även nya hästar. Färjorna borde komma snart i alla fall, eftersom att de har placerat ut butiker och kajer och allt. Och nya hästar brukar det alltid komma innan en dubbel helg. ;D

Hoppas inte på några snygga, behöver verkligen inte fler på listan nu!  o.o Hoppas VERKLIGEN inte på en ny ras, för då måste jag ha den... :P

Längtar alltid jättemycket till uppdateringarna. :P

Ska försöka fixa Sunnys info snart också. :)

Nytt utseende + hur är läget?

Så! Nu är utseendet klart! Jag är toknöjd! :D

Och alldeles nyss blev Sunny level 15, så hela stallet är klart. Imorgon, på torsdag och på fredag kommer jag då göra dagliga istället. I helgen är det dubbel helg tror jag, så då blir det två nya hästar! :D (Kommer köpa 2000 sc. :))

Jag kommer göra dem uppdrag där jag behöver höja relationen, det är:

  • Aideens beskyddare
  • A.A.E
  • Jorviks fiskeklubb
  • Jorviks fiskeklubb - Södra avdelningen'
  • Familjen Goldspur
  • G.E.D Jarlaheimskontoret
  • Åskviggens cirkel


Och så ska jag köpa outfit till Sunny, resten av outfit till Pricken och en ny outfit till Blassan! :)

måndag 17 mars 2014

Andalusier

Har varit iväg från igårkväll till för en stund sen. Har loggat in och tagit hand om hästarna och levlat lite, men kommer inte orka köra fler lopp nu. Sunny är i level 14.

I alla fall tänkte jag skriva ett inlägg om Andalusier.
Jag tycker att det är dåligt av sso. Att Andalusierna är exakt likadana som Frieserna. Det är bara hovskägg och att man kan ändra man som skiljer. Det är som med Oldenburgaren och den Westfaliska hästen. Kunde de inte kommit på något nytt? De kunde ha haft andalusierna lite mindre än Frieserna och ändrat huvudet lite kanske. Att ladda upp samma häst igen men kalla det för en annan ras känns inte särskilt bra...
Jag vill hellre ha välgjorda, väluttänkta hästar, än hästar som är gjorda i all hast.

En annan sak jag kom att tänka på. Jag hade inget att göra när jag var iväg, så jag bläddrade igenom sso's insta. Då hittade jag den gamla "sneak peaken" av araberna. I bakgrunden såg jag en andalusier och tyckte det var konstigt.
Jag screenshotade bilden och zoomade in. Då såg jag det.
Är det inte ett täcke som den bär? :D


Nu ska jag fortsätta med den nya headern, och för er som inte följer mig på instagram. Här är min senaste redigering! :D


torsdag 13 mars 2014

Mer än bara lopp

Mer än bara loppen har ändrats. Alla har nog märkt vid det här laget, att det har kommit färjegrejs och att de har förskönat caféerna.

Men de har också ändrat lite annat. En detalj som inte så många märker (jag är själv osäker på om det verkligen är ändrat.) Men en likadan skylt som det finns precis vid ingången till Godset Silverglade, har placerats på själva godset.


Och Reed Kessler, vad har hänt? XD
De har bytt smink på henne. Jag förstår inte varför. Hon var ju jättebra innan, och nu byter de smink lite hux flux. Det märks så tydligt också. Jag undrar om det finns någon anledningen eller om de bara gjorde det för att det såg snyggt ut. :P


Ändringar av lopp

I.o.m uppdateringen har Starstable ändrat två lopp. Kan vara fler, har inte kört alla sen uppdateringen och kanske inte har märkt allt.
Men i alla fall har de ändrat två saker som jag failade superofta på.

Hollow woods banan - De har tagit bort en stock. En stock som låg mellan två "kullar" så att man var tvungen att hoppa över den.

Den svåra skogsbanan, bakvänt - Den svåra svängen, precis innan byggarbetsplatsen. De har flyttat fram kontrollen lite så att man inte kommer in åt fel håll när man ska svänga.

Det här tycker jag är jättebra, då det som sagt är saker som jag brukade faila på.

[Inlägget kommer uppdateras om jag hittar mer]

onsdag 12 mars 2014

Likadana hästar

Märkte en sak imorse när jag var ute och levlade, Oldenburgaren i Fp är exakt samma häst som den Westfaliska hästen, bara med annan man.
Känns lite dåligt, kunde de inte ansträngt sig lite?
Det enda de har gjort är ju att de har ändrat färg på manen liksom... XD
Jaja, i vilket fall så älskar jag min Sunny! c:


Här får ni även två bilder från när jag testade att rida baklänges, som kompensation för oaktiviteten här. ;D



Nytt smink + redigering

Eh, tjena...
Jag trivdes inte alls särskilt bra i rosa hår, så idag köpte jag det nya sminket och i.o.m det ett nytt hår (då det rosa såg för hemskt ut)...
Gillar verkligen det nya sminket, att man ser glad ut liksom, men jag hatar näsan...
Köpte i alla fall det röda, flätade håret från GÅD.
Tog en bild av det, men den finns inte längre då jag tokredigerade den! :D
Med hjälp av Caroline Winterdaughters hår-handbok, och Kråkans tips så redigerade jag. Jag gjorde om håret, kläderna och liite i sminket. c:
Blev i alla fall väldigt nöjd (och stolt) så jag tror jag kommer göra mina redigeringar själv i framtiden! :D

Här har ni i alla fall min redigering!


Uppdateringen

När jag såg detta så ropade jag av glädje! Äntligen! :D
Jag gillar ju att levla, men det tar så lång tid! När Sunny är level 15 kan jag koncentrera mig lite på dagliga och bygga rykte innan det blir dubbel helg och jag köper Marabou och Coco. :D

Hela uppdateringen verkar super... Synd att jag började levla imorse. Jaja, har dem flesta loppen kvar, så nu ska jag fixa det där uppdraget och fortsätta levla! :B

måndag 10 mars 2014

Transport till Goldspur

Idag blev jag poppis med familjen Goldspur och fick uppdraget med transporten. Riktigt roligt var det! :D Tog tyvärr inga bilder, tänker aldrig på det när jag gör uppdrag. :P

I alla fall så blir Pricken level 15 imorgon, och det blir dags att levla Sunny! :D
Tänkte nyss att jag inte hade något att spara mina js till, men sen kom jag på. Måste köpa träns och filt till Pricken (måste hitta filt också). Måste köpa hela Sunnys outfit. Måste förnya Blassans outfit, då den inte matchar bra alls. :P

Här får ni den enda bild jag har tagit idag. När jag testade logga in på ryska. Riktigt fail, blandad svenska engelska och ryska. XD


fredag 7 mars 2014

Äventyr på taket med Hannah, Viktoria och Sonya

Vi behöver ju lite uppdatering här på bloggen, så här får ni! ;D
Istället för att göra dagliga och sånt på Hazel så loggade jag istället in på min vanliga gubbe. :P
Det skulle varit event med klubben, men det blev inte av... I väntan på My och Natta som inte dök upp lekte jag och Sonya, Viktoria och Hannah uppe på taket. Ja... Vad skulle man vänta sig? XD

Jag fastnade i skorstenen, Hannah kom först inte upp, sen trillade jag ner på butiken nedanför, och sen ner helt... o.o XD





Kul inlägg va? B)
Men kul med någon form av uppdatering i alla fall... :P Imorgon är det lördag så då ska jag levla (såklart), levla åt My, uppdrag på Hazel och spela Sims, på kvällen ska jag kolla på melodifestivalen! ♥.♥ Så så kommer min dag se ut imorgon... XD

Hazel

Min extragubbe, Hazel. Jag skapade den i vintras har jag för mig. Jag hade inget att göra, så jag gjorde en ny gubbe. Har inte spelat på den mycket alls, men häromdan hade jag inget att göra så jag loggade in på den. Nu när man får gratis sr idag och imorgon passade jag på och gjorde dem uppdragen. :D

Kan skriva en hel del om det lilla jag gjort på Hazel. Har en del bilder, t.e.x när en otrevlig bajshög kallade mig för potta när jag frågade vilken server det var. Och när hela kroppen försvann så att bara ögonen och kläderna var kvar, haha... XD

Men jag nöjer mig med att bara visa en bild som jag tog direkt när jag började på gubben.
Hazel Papapoulos och hästen Farhill (älskar Farhills namn av någon anledning, han har inte ens fått ett smeknamn... :P)


Skrev inlägget för att ni ska veta vem Hazel är, för kommer nog skriva lite om när jag spelar på henne någon gång. :P

torsdag 6 mars 2014

Bytte... igen

Bytte smink. Det förra kändes verkligen inte bra. Men jag ville inte byta tillbaka till mitt gamal, för det skulle verkligen kännas som slöseri av sc's. Därför bytte jag till detta. ;D


Redigeringen som Kråkan gjorde var jättegullig, men sminket funkade inte utan öronen... XD Jag är ganska böjd med det nya sminket. ;D


onsdag 5 mars 2014

Usch

Blä... XD
Köpte sminket, men blev faktiskt inte alls nöjd. Liknar ett tretusen år gammalt spöke som har haft överdrivet med maskara och tvättat ansiktet med blod från lik, som har skurit av en apnos och limmat fast i facet... Men ja, man kan ju hoppas att jag vänjer mig. c:
Köpte det rosa håret då jag inte visste vilket jag skulle välja, nu ångrar jag mig. Skulle tagit det vita. Jaja, kommer inte ändra något nu, har bara 75 sc kvar. Hoppas det blir bättre med den nya outfiten jag ska köpa...


Man ser ju inte ens att det är jag, suck... :c

Jaja, nu ska jag be Kråkan redigera en bild så att jag liknar en panda! XD Suger på ett redigera, men ska skaffa en ritplatta och kanske blir det lättare då! :D

Pandas in the house

Hejsan alla glada. :)
Först och främst, hur går det för mig?
Jo då, det går bra. Levlar Pricken. Han är för tillfället level 12. Levlar även My's Mimmi, då Nova för ett tag sen nådde level 15. Mimmi är just nu level 8.
Jag gör dagliga. G.E.D och Goldspur. Jag gör även fiskeuppdrag (inte att fiska, bara att vittja spön och sånt) och Aideens beskyddare (när det finns.) Har även börjat göra sprickorna under mina levlingsrundor.
Har också börjat göra sysslor när jag levlar. Det är Natta som har fått mig att börja... :P

Slösar även en massa sc, suck. Jag vet ju med mig att jag ändå inte kommer kunna köpa en häst utan att handla sc först, så slösar dem istället. En dålig vana. Har t.e.x köpt Prickens sadel för sc, som jag egentligen kunnat köpa för billiga js. Hade dock inte tillräckligt med js då så jag använde sc istället... Och ett par stövlar som passade jättebra till en outfit köpte jag för sc. Men outfiten har jag inte använt ens... Nu försöker jag i alla fall spara lite. Har just nu 125 sc.

Jag är sjuk. Under dagen har jag blivit mer och mer förkyld. Kan hända att jag stannar hemma imorgon, men vill helst gå till skolan. Hatar när man missar massa och måste jobba ikapp senare...

I alla fall. Till dagens uppdatering. Tycker faktiskt om den. Frisyrerna var inget för mig. Förutom den rosa/lila och vit/blågröna. Funderar även på att köpa sminket nedan. Tycker det liknar en panda, och är jättegulligt! XD Men om jag byter så kommer jag även byta frisyr. :P Sparar js till ett par av dem nya skorna.

Och just det! Jag har skaffat sso-insta. Så följ den. ;D @capucinepapapoulos
Ska försöka ta lite bilder på mina hästar och lägga ut nu. :P


tisdag 4 mars 2014

Jakob är inte snål

Många klagar på att Jakob är så snål, men det är han faktiskt inte. Jag ska förklara. ;D
Jakob är en gammal man förstår ni. När han var liten var 1 js väldigt mycket pengar. Han hänger inte riktigt med i svängarna, och förstår inte att 1 js knappt räcker till en dammråtta nuförtiden. Så ställ er inte och skrik på honom, då blir han så rädd. Hota honom istället på ett snällt sätt, lugnt och tyst. c: